like this blog?

Wednesday, March 4, 2009

P yang bermakna PROFESIONAL ;


















hoyeah ! excited je lebih hari ni. biar la kan. blog aku. suke hati aku la nak cite ape kan kan. hari ni aku pergi metro seksyen 2, ambil lesen P. haha best best. akhirnye aku boleh jugak la di katekan pemandu bertauliah yang diiktiraf kan kan. *padahal blur lagi. haha. excited oii tampal P kat kerete. klik2 gambar tu, hehe. rase macam tak percaye pulak. yela selame ni tengok je orang driving, sekarang dah ade lesen ni aku boleh drive sendiri ke sane ke mari, hehe. tapi masalahnye aku blur sikit drive auto, *kete manual takdela. so sekarang hari2 practise kat stadium la kan. practise make perfect. yahoo. adik aku ; akmal bila nampak sticker P kat cermin kerete tu siap boleh cakap lagi, "eh bila mase dapat P tu ? L takde ke?," hoi cik adik, L dah lame lepas okey. haha.

tu je nak cite sebenarnye. haha. terima kasih sudi membace. sekian. :)

9 comments:

  1. lpas neyh boley bwak atok jlan2.
    ahha

    ReplyDelete
  2. weee~
    best dpt lesen. ley wak ronde ronde :)

    ReplyDelete
  3. dLa ; hehe memang best. xde hal la :))

    ReplyDelete
  4. ohoyyyyyyyy jeles wehhhhhhhhh haha

    ReplyDelete
  5. tna ; haha, xpe2 next time will be ur turn babe :)

    ReplyDelete

kata