like this blog?

Tuesday, May 12, 2009

i terpakse ceraikan you ;

ouhh sampai hati you curang dengan i, you kate you outstation tapi rupe2nye you beralih arah dengan perempuan lain yang lebih comel, i tak sangke tapi i nekad i terpakse ceraikan you dengan talak 1, walaupun i masih setia dengan you.

i tak kisah kalau you berlainan bangse, agama, negara, bahase & blabla. tapi i tak boleh terima, ouhh tidaaakkk ! tapi takpe, i bagi you peluang kedua, kite rujuk tahun depan yeahh babes.


















ni la my boyfie yang tersayang, aku taknak yang lain. :)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

hoii ape kes ni ? haha mesti korang tertanye2 kenape dengan aku, padahal aku mane layan oihh jiwang2 ni, haha. pelik ? :D

sebenarnye, ni pasal korean drama BOYS OVER FLOWERS. drama tu dah habis dah 11 may semalam kat KBS WORLD. tapi aku dah tengok awal2 kat internet tapi disebabkan aku dah jatuh suke sayang minat kat watak Gu JunPyo [ Lee Minho ], aku sanggup tengok ulang2 weh. kacak sehh suke suke ! hihi.


cite ni aku start tengok time first episode la kan, sejak dipengaruhi kawan aku, Hanafi yang beriye2 suruh aku tengok, then kan aku dah jatuh hati, camane ni weii ? kau jawab hanafi ! haha. sampaikan geng2 aku termasuk mak aku pun agak fanatik cite ni, sampai ayah aku pun reda je mak aku layan cite ni, cite korea paling bes
t aku kate. tapi nasib baik la korang minat Kim Bum, sebab LeeMinho aku punye ! haha agak laaa gila :D

okey la aku malas nak cite banyak, kalau korang tak tahu, nasib la kan, aku taknak suruh korang tengok nanti korang amik aku punye pulak, jelesss, *haha poyo jap la.













ni kire cover & tema drama Boys Over Flowers.













ni pulak adegan akhir drama tu, best gilaaa okey.

okey la babes i malas nak gado2 dah, i tunggu drama boys over flowers you yang number 2 ni tahun depan yaa, till we meet again okey darling, haha :D

ala macam aku dapat tengok tahun depan memandangkan busy dengan study mungkin, heh, tapi takpe, aku takkan lupekan die, bubye sayang JunPyo ! *haha nak jugak poyo lagi tu :)

PS
aku saje suke2, tu bukan taste aku pun nak buat laki 10 tahun lagi, mesti nak yang warak wey, hihi :D

14 comments:

  1. apsal pmpoan mlayu minat sgt ngan mamat korea???
    nk kate comel,
    aku pon comel..
    nk kate ensem,
    aku lg ensem..ahaha

    ReplyDelete
  2. kah3 mmg ngarut betoi la nani ni !

    ReplyDelete
  3. arezeam ; kang aku sangkut kat kau ssah lak en ;p

    ReplyDelete
  4. manyak la weh..
    Abg Kim Bum aku tetap di hati hahah ;)

    ReplyDelete
  5. teha ; haha aku pun setia gak sebenarnye hee

    ReplyDelete
  6. asl la minat sgt ngn lee minho ni (trmasuk la mamat2 F4)... bese je org nye. Nani tak abis discover* lg nih...

    ReplyDelete
  7. leedyn ; haha bestttt laa :D

    ReplyDelete
  8. LEE.MIN.HO is minee!!!!! ahahahha :DD

    ReplyDelete
  9. nurul ; ahaha minat jugak ye :D

    ReplyDelete

kata