like this blog?

Friday, September 11, 2009

oh raya & happy belated birthday ayah ;

hai hai hello assalamualaikum semua
wah wah wah amboiiii
mentangmentang aku tak update
korang mesti dah tak usha blog aku yaa
dah bersarang dah kesian blog aku ni hehe
maaf maaf aku agak sibuk
so taksempat nak sign in pun maaf ya :)














first sekali, nak wish
HAPPY BELATED BIRTHDAY AYAH
8 SEPTEMBER
yang ke berape tahun yaa?
24 tahun? 34 tahun? 44 rahun? ke 54 tahun?
kehkehkeh yela yela baru 24 tahun
eh salah salah dah 44 tahun yaa
ayah maintain cool & kacak yaa :))
semoga dimurahkan rezeki hee
nanti balek bawak kurma & air zamzam bebanyak :))

okay okay tukar topik pulak
korang takrase ke ramadhan kali ni cepat je?
aku rase baru semalam aku start puase
pejam celik pejam celik ehh
dah masuk malam tujuh likur laa
so ape lagi banyakbanyak buat ibadah ye
mane tau kan dapat malam 1001 keajaiban ;)

macamane persiapan korang kawankawan?
berape pasang baju raye?
berape balang kuih raye?
berape banyak duet raye korang target?
wah wahh kalau lebih tu hulur hulur la sini
kehkehkeh :D

aku? aku takbuat persiapan apeape pun
al-maklum la pertame kali jadi perantau kan
baju raye aku entah berape pasang
semua umi aku dah belikan siap siap
yela size aku size S je so senang umi nak cari
ngehngeh jangan jeles yaa hihi :P

sekarang terase gila bahang nak raye weh
al-maklum la quizzes, test, assignment
semua dah selamat aku lepasi
dengan _____ heheh
dengan ape ya? jayanye ke gagalnye?
kehkehkeh tunggu jela markah nanti
dah la aku main buat main redah je
mintakmintak okay laa amin :)
tapi tapi ! lepas raye ade lagi
tu kemudian cite laa hee

wahh taksabar nak raye !!!
nak balek nak buke puase ngn family aku
yela kesian kat aku kan tak balekbalek lagi sejak cuti sem
lain la macam korang kan selalu balek
rumah dekat kate kan
terutame azim tu takhabeshabes nak balek
cuti raye panjang pun nak balek je tau haha :P
wahhh excited aku ni wehhh hehe

okay la cukup la aku membebel
karang tak larat nak bace ye tak?
yela rindu tahap gaban nak coretcoret hee x)


selamat hari raya aidil fitri ya kawankawan
maaf zahir & batin
raye jangan lupe bagi duet raye kat aku okay
salam lebaran :)

6 comments:

  1. epy bufday uncle halim. :))

    nani,camat ary raye!

    1st tyme kot jd perantau en?
    hehehehee
    bese lah tuh.

    ReplyDelete
  2. nani dah start cuti ekk. whoaaa sumpah jeles. tina cuti seminggu je. kentut ahh universiti ni. adoyaiii. nani, A fly arinih.. sedeyyyyyyyyyyyy :( :( damn sad.

    ReplyDelete
  3. hepy eid,sayangs
    maap bykbyk :)

    ReplyDelete
  4. ayah tu keja engineer ka? eheh

    ReplyDelete

kata