like this blog?

Saturday, July 24, 2010

hospital

bekalan ubatku :(

Salam & selamat sejahtera kalian semua. Haish bulan ni, saya macam rajin pulak update kan. Takkisah la ada orang nak baca ke tak, blog saya ikut suka la kan. Hehe :p

Okay untuk pertama kali saya ingin menghadiahkan penghargaan kepada mereka yang sanggup tunggu lama menemani saya di hospital.

Nizam, Sakinah Azahari & Ismail :)

Terima kasih yang teramat. Dah la lama tunggu, siap boleh tukar bilik pulak. Dah amek masa korang sejam lebih. Thanks sangat ye, sayang korang lebih :)

So keputusannya, memang beta allergic benda2 kotor ni. Kulit anak raja kan, mesti la sensitif. *HAHA perasan gila kau nani! Saje gurau eh* :D

Oh yeah fyi aku ni dah macam pelawat setia hospital la pulak. Semester 1 aku kena asthma, Semester 2 kena sakit mata berdarah, Semester 3 allergic teruk. Apekah? Harap2 Semester 4 sihat hendaknya. Amin.

Then lepas pegi hospital, kitorang decided pegi main bowling la kat Central Square tu. Mane lagi nak pegi kat hulu ni kan? Huhu. Tapi memang sangat best. Dah lama tak borak dengan Kin. Rindu awak la tau? ;)Sakinah Azahari yang comel kan :)

Mael yang pemalu lagi baik hati ;p

After golek2 *bak kata Mael*, kitorang pun pegi makan kat Tanjung Dawai. Agak lame jugak takmakan kat situ. Last sekali dengan diorang jugak la bulan 1 kot. Hehe. Sangat sedap & lazat okay makanan dia. :)

Woaaa harap2 lepas ni, cepat sembuh la muka aku ni. Segan dah wey muka macam ni. Huhu.

The best friend ever ;)

Thanks again korang. Bukan senang nak dapat kawan yang menemani kita kat hospital :')

6 comments:

  1. aww...
    i like the last pic..
    woot, woot...
    ahaks..
    sian kau nani...

    ReplyDelete
  2. hehe.aku pon like da last pic.haha.jage diri,nani.takpe.itu semua dugaan lah.sabar je lah.okeyh?!

    ReplyDelete
  3. gambar last tuhh:))))

    cpt sembuh nani. jage diri yeh:)

    ReplyDelete

kata