like this blog?

Thursday, November 18, 2010

hobi baru

okay cuti sebulan setengah ni nak buat ape ye kawan2? nak keje? malas la. hahaha. :D jadi, ramai orang mencadangkan saya dengan main game. agaga dah start addict dah ni. game apekah itu? game Millionaire City & Baking Life. game ni nak tau g search kat facebook la. atas pengaruh orang2 tertentu, semangat jugak la main. hehe. al maklum la. aku sebenarnye prefer lagi out door game compared to indoor game. tapi bile kala pulak nak keluar je kan? pokai Tuan Haji Halim dan Puan Yati nanti. heee

bercakap pasal game ni. teringat zaman dulu2 sampai tak tdo la main game Farmville. Ni gara2 dicabar oleh kawan keding saya HAZIM DAMANHURI dan juga pengaruh SAKINAH AZAHARI. main bersama dengan FARAH ELEENA, FATEN DAGREAT, NURUL CHOT dan NISA JAY :D agaga amekk kau lame tak main game tu. ape la jadi agaknye kan kat ladang dengan kambing2 dengan lembu segala. ape la jadi kat lembu striking hijau mu tu KIN? agaga rindu okay. tapi TIDAK mungkin untuk main balik game tu sebab macam dah tak menarik. haha.

*Millionaire City*

*Baking Life*

okay tak tau nak bagi harapan macamane kat game ni. sebab masih terlalu awal. setia macam aku main farmville dulu kah? kite tunggu dan lihat. ape jadi dengan bandar aku dan kedai kek aku dan berape lame boleh tahan. haha :D

selamat main, nani ! :D :) :p

4 comments:

  1. hoih hoih ! hahaha
    aku da PENCEN tau main game game kat facebook tuh.
    seriuss da te tertarik hati aku nak men game tuh.
    wpon ada laa gak sket2 secebis rasa rinduu kat game tuh. wakakakaka xD

    ReplyDelete
  2. kira nani hebatlahhhh !
    lya x penah mainnnnnnnn
    hu3

    ReplyDelete
  3. hahahaha
    chaiyok2!

    ReplyDelete
  4. hehehe.bagos gila perancangan cuti kau,nani.GREAT!selamat bermain. :) aku pernah main benda benda tuh tapi hanya sekejap.tak setia macam kau.

    ReplyDelete

kata