like this blog?

Monday, March 23, 2009

DISNEY ON ICE ;

hai, yeah new post lagi, hehe, kau tak nak bace, suke hati la kan. okey, 21 MAC 2009 bertempat di BUKIT JALIL, aku, umie, mizah, bersame kanak2 iaitu mira, akmal, aiman, anis, aqila & adwa. kami pergi tengok DISNEY ON ICE ! pehh best gila + menarik + sangat enjoy la okey. duration selame 2 jam 30 minit rase macam kejap je. terase macam feeling zaman kanak2 dulu pulak tengok cerite fantasi & dongeng ni, hehe :)














muke2 excited ni weii, haha.














sementare menunggu bile nak start ni oih.














semua kanak2 macam kebulur ouh. serbu aku pulak tu. aku beli popcorn satu je sebab mahal nak mampos, membazir je kalau beli popcorn yang dah lemau tu semate2, harap bekas je lawa, haha.

okey then, ni aku nak tunjuk gambar2 show tu, banyak sangat tapi aku pilih yang the best jela yea, klik2 gambar tu kalau nak lagi jelas okey ;














prop untuk disney on ice. sangat lawa kan ?














macam biase, pengacare Disney On Ice, Mickey & Minie Mouse, teruje ouh, hehe.














segmen ; aladdin.














segmen ; beauty & the beast.














segmen ; snow white.














segmen ; sleeping beauty.














segmen ; mulan.














segmen ; the little mermaid.














segmen ; cinderella.














ni mase penutup, semua hero & heroin untuk cerite2 dongeng tu menari same2.














then, semua barisan pelakon Disney On Ice keluar untuk tarian penutup & letupan bunga api.















dah habis tu, ape lagi, pergi singgah makan la, lapar kebulur weii, kesian kan, haha.














time balik rumah, kanak2 semua tidur kepenatan, haha, kelakar.

okey, terima kasih hanye mampu nak kate kerane membace. :)

22 comments:

  1. jonas brother ade x??
    xpun hannah montana
    hahahha..

    saje je.. tapi best la tgk gie disney on ice tu..
    hahaha..

    awk blanje buleh?

    p/s: i loike pic sleeping beauty.. ice berapi-api.. =)

    ReplyDelete
  2. bestnyew~~
    dr kecik , x penah berpeluang nk tgk benda2 cm nie
    ;(((

    ReplyDelete
  3. syaquost ; buleh2 belanje gune duit awak eh, hehe :P

    ReplyDelete
  4. tu pun , kalo dh de anak2
    baru nk pi tgk kot
    ahahaaaaaaaaaaaa

    nani nk rase ke ?
    kalo de rezki jump , t lya masak untuk nani larh

    ReplyDelete
  5. disney on ice!!
    xpenah g...haha

    ReplyDelete
  6. heee~ best gilaa
    *jealous*
    haha XD

    ReplyDelete
  7. hey
    aku pnah pegi mase disney on ice 2007 asenye
    best2
    mahal nak mampus tiket
    sumpah taknak pegi
    heeeeee

    ReplyDelete
  8. lya ; yeyeay, amin amin, best best, hihi :D

    ReplyDelete
  9. sunyi ; kalau minat, xpe gak, hehe :D

    ReplyDelete
  10. wah mest layan je ern tgk tuuuu.
    eheh

    ReplyDelete
  11. dan saya berkata


    ; sgt jeles!!!!;[[[

    hahahahahhaa bencinye jeles tahap maks tgk gmba pon truje;)

    ReplyDelete
  12. haha muke tak ikhlas je nani bg popcorn!

    ReplyDelete
  13. tna ; haha muke tu saje market dlm kamera :D

    ReplyDelete
  14. ala, ruginye ta pegi.
    teringin2

    ReplyDelete
  15. para ; buleh2, belanje gune duit fara, haha ;D

    ReplyDelete

kata