like this blog?

Monday, March 23, 2009

konsert belia menjunjung damai ;

hello kawan2, post kali ni aku nak cerite pasal pengalaman aku jadi waitress kat KONSERT BELIA MENJUNJUNG DAMAI pada 20 MAC lepas kat BUKIT JALIL. haha, penat gila okey, dari pukul 5 petang sampai 12 tengah malam, takde rest langsung, penat gila + lapar pulak tu. keje2 sedia untuk katering dengan serve makanan untuk artis2, tetamu VIP & menteri2 belia & sukan, oih. best tu takdela best sangat, tapi tu la kate nak cari pengalaman, then dapat la jugak duit poket sikit, hehe. :)

antare artis yang ade ; bunkface, meet uncle hussein, estranged, mawi, ekin, fazura, faouziah ghous, aizat, dafi, DR FAIZ angkasawan tu *awwwhhh, & blablabla, aku malas nak letak gambar diorang tu semua kat blog aku, tak cukup famous ke ? haha :))














tengok betape ramainye manusia yang datang tengok konsert tu, kalau pergi surau ke masjid ke kosong pulak, hihi.














antare tetamu VIP & menteri yang datang, kena serve untuk mereke ouh, tapi tak rase bangga ke ape ke, aku sebenarnye tak suke nak serve2 untuk orang ni, aku suke lagi kalau orang serve untuk aku, haha.














gaye seorang waitress, "yes ma'am / sir, do you want a cup of coffee or tea ?", haha muke tak boleh bla, penat, berminyak pulak tu & blablabla.














kami berempat jela antare pelayan yang ade, pehh memang TAK penat nak layan semua kat situ ! adoyaaii, mamat dua orang ni aku tak kenal, entah sape2 entah, suke nak buli aku dengan mizah ouh, belasah karang ! haha.














ini antare orang2 kuat & belakang tabir KONSERT BELIA MENJUNJUNG DAMAI. sebenarnye bahagian katering je, haha :)

okey la, sekian sangat suke anda membace, terima kasih. :)

6 comments:

  1. lya alamak lupe nak mentioned, hehe ramai gak aaa ;)

    ReplyDelete
  2. hey
    camne kau boleh terjadik waitress nih

    eksplen weh

    ReplyDelete
  3. sunyi ; haha mak su aku baik dgn family datuk ismail sabri, menteri belia & sukan tu, then dapat la tender katering, hehe :D

    ReplyDelete

kata