like this blog?

Sunday, May 3, 2009

persoalan tidak terjawab ;

wahh seminggu aku tak online sebab streamyx yang nazak selepas dijangkiti virus selesema kure2 tahap kritikal. takpe, ni latihan untuk masuk IPT nanti, tak boleh online selalu. ye, berjaye. :)


















sekarang ni sane sini orang dok tanye pasal kemasukan matrix la, upu la, hey anda sekalian, penat mau jawab, tapi tu tandanye anda mengambil berat dan prihatin juga ya terhadap saye, hehe. terima kasih atas keprihatinan anda. :)

DUKACITA SAYA TIDAK BERJAYA untuk mane2 tawaran IPTA.

tapi takpe, aku dah buat rayuan dah, kalau ade rezeki, ade la kan. aku sekarang tak kisah dah nak belajar kat mane. aku pun boleh berjaye la wehh, jangan pandang rendah kat aku. aku tak kire, nak jugak gapai cita2 aku, jurutera awam yang berjaya.

doa kan la ya kawan2, hanya Allah SWT yang dapat balas jasa kalian, sekian :)

20 comments:

  1. iye iyehh anda pasti bole.
    aku suke la semangat kau.
    g.luck muge capai cite2 itu.

    ReplyDelete
  2. harapan sentiasa ada, insyaAllah - bak kate si A. hoho. nani kipidappp eh! :) mesti dpt tu, insyaAllah

    ReplyDelete
  3. don't worry,
    rezeki ada di mana2..
    haha

    ReplyDelete
  4. jangan risau..insyaallah ada rezeki...
    rezeki kalau Allah nak bagi kat mana dan bila x ada sapa yang tau!!aku doakan ko akan dapat..insyaallah..

    ReplyDelete
  5. waah..
    semangat camni la yg kita mahu..
    jgn cepat putus asa nani..
    aku yakin kau boleh..

    ReplyDelete
  6. Nasib baik selsema kura-kura...kalau kena selsema b@#% (tuuuutttt) lagi parah streamyx hahaha

    ReplyDelete
  7. para ; mekaseh, kau pun all the best :)

    ReplyDelete
  8. tna ; baikkkkk, thanks tna :))

    ReplyDelete
  9. arezeam ; yaa aku setuju :)

    ReplyDelete
  10. dayah ;

    thanks kawan, kau pun nanti jangan lupe aku ye :)

    ReplyDelete
  11. naz ; confident mesti kene ade, :)

    ReplyDelete
  12. teha ;

    yaaa kau jugak wehh trimas syg kau lahh :)

    ReplyDelete
  13. nani ; jgn give up!ade tmpt tok ko lah!caye rezeki ituh ade lah aw!

    ReplyDelete
  14. dont give up.
    peluang yg lbh baek menunggu kite
    cheer up!
    :)

    ReplyDelete
  15. mrs amshar ; thanks wey , ya baik :)

    ReplyDelete
  16. atiqah ; yaa betul , thanks yee :)

    ReplyDelete
  17. toi3.
    blaja kat aner2 pun ley brjaye gak kn.
    gud luck for u :)

    ReplyDelete

kata