like this blog?

Thursday, May 7, 2009

pertemuan sahabat ;

oih 6 may 2009 bersamaan rabu. kami pergi picnic kat tasik shah alam sebelum masing2 daftar untuk matrix & IPT yang lain. mule2 hajat nak mandi kat wet world tapi lupe tutup pulak, haha. kami seramai 8 orang ; aku, yin, teha, dayah, syazlin, didie, linda & faten. akhirnye cukup forum kalau tak mesti ade je yang tercicir.

macam biase kedatangan kami pade pukul 9 pagi seramai 8 orang dengan 2 buah kereta dipandu oleh dayah & aku. pehh best gila okey dah lame tak picnic. betul2 depan tasik. dah la takde orang. ape lagi kami buat kecoh macam tasik tu kami yang punye. haha. lepas makan2 then macam biase acare wajib photoshoot. memandangkan aku bawak camera stand so senang la aksi2 rakaman. hehe.


































































































































































































































pukul 12.30 tengahari lepas tu kami terus gerak SACC MALL saje jalan2 buang mase & tenage bersame2 secare berjemaah. hehe. lepas tawaf beberape kali kat SACC MALL & KOMPLEKS PKNS, kami pergi solat then 3.00 petang kami pun gerak nak balik.

pehh sedih gila okey masing2 nak bawak haluan sendiri lepas ni. nak keluar mungkin agak sibuk. entah bile la kan nak kecoh2 lagi. jadi sepanjang cuti hampir 6 bulan ni, dah banyak perjumpaan & aktiviti dah. best la wey kenangan oih. harap ini bukan yang terakhir yaa.

okey kawan2, jangan lupe persahabatan kite semua ehh walaupun dah jumpe yang baru, belajar sampai tahap kritikal okey. semoga berjaya. jage diri. sayang gila aku kat korang wey. ILY :)

Im gonna miss you besties ; Nani : ' )

24 comments:

  1. seriyes da lame gle ta pegi tasek owwh.

    ReplyDelete
  2. asal tak bersantai terus jer:) beaching haha

    ReplyDelete
  3. wee~~~~~` naniku sayang!!!

    nice pic la weh...aku suke sangat2..dari hati nie aku cakap..hehehe..besh la..jeles la x da..hahaha..frenship korang mesti everlasting la weh..!lagu kat blog pun sedap..sayu je aku dengar..huhu='(..k lah weh..dah panjang plak aku cmment..nyemak je kat blog ko ea..huhuhu..k sayang ko lah weh!!!

    ReplyDelete
  4. ayo0o0o...
    minah picnic btol ar,
    x abes2 picnic..
    haha

    ReplyDelete
  5. para ; ala dekat then bile2 leh pegi, hehe :)

    ReplyDelete
  6. naz ; ingat kan nak maandi je kat tasik tu ahaha

    ReplyDelete
  7. anonymous aka mijot ;

    haha terimas2, tu la kenape kau tade wehh hee thnks syg kau jugak muah muah :D

    ReplyDelete
  8. arezeam ; ala ko jeles cakap la haha :D

    ReplyDelete
  9. tasek shah alam lawa la.
    best auw kalo jog kat c2.
    eheh

    ReplyDelete
  10. hoo.
    lain kali ajak dla ep.
    nak ikot jugakk ;)

    ReplyDelete
  11. bestnye jalan2! hehe hari2 sebelum berpisah.
    btw nani, ade tagg. kalau belum buat, buat la. tak pakse tau! hee sorry ganggu :)

    ReplyDelete
  12. atok ; tau xpe atok oiihh :D

    ReplyDelete
  13. dLa ; haha jom ahh turun shah alam, hehe :D

    ReplyDelete
  14. tna ; haha wokey , thanks babes :))

    ReplyDelete
  15. meriah meriah
    lame dh x picnic , ehehe

    ReplyDelete
  16. lya ; hehe lepas ni susah nak wat cmni dah :)

    ReplyDelete
  17. WAAHH=!


    seronokknye:))
    jeles tahap maksima ni!

    ReplyDelete
  18. kakk nanii..
    dpt blaja mane???

    ReplyDelete
  19. picah ; ipta x dapat la, geram je , ipts banyak la huhu :(

    ReplyDelete
  20. nani ; besh2! em laenkali ajak akuh skli!nk menyibok pon buleyh kn?! ;D kalo x boleyh pon akuh nk jugak! agagaga. GUD LUCK ,nani!

    ReplyDelete
  21. anithamshar ; haha boleh2 tapi kau kene turun shah alam la hehe :D

    ReplyDelete

kata