like this blog?

Thursday, May 7, 2009

tiga tande sayang ;

tagged ini daripada my dear qistienna yusoff , :)

three things that i love ;

- solat & berdoa , tu je care nak ketenteraman .
- bercakap & merepek , buat orang ketawa , haha ish ish .
- makan angin , hangout . hehe .

three people who make me laugh ;

- geng aku sejak sekolah , yin
tehadayahsyazlindidielindaeliyaadila .
- adikberadikkeluarga aku .
- kawan2 baik aku sekalian .

three things i hate ;

- orang buat hal tak pasal2 kang aku mengamuk wey .
- bile kawan aku sedih bermuram duka .
- penipu tikam belakang bajet bagus . huh nobody's perfect .

three things i dont understand ;

- talam dua muke , ape kau nak heh ?
- muke lawa kacak tapi perangai bajet , takde otak .
- aku tak faham kenape aku selalu blur , haha.

three things im doing right now ;

- answering this tagged , first time demi tina , hehe . :)
- sambil balas komen kawan2 sengal kat ms , hihi .
- dengar lagu .

three thing i want to do before die ;

- tambah pahale amal jariah banyak2 . nak masuk syurga .
- capai cita2 aku, jadi anak solehah .
- jumpe semua kawan aku minta maaf , huhu .

three things i can do ;

- jadi yang lebih baik dalam semua perkare .
- masak , ye saye suke masak sebab saye suke makan , tapi belum tahap chef .
- bace buku . kecuali buku sekolah , haha .

three things i cant do ;

- memulekan percakapan , im kinda shy person . hee .
- to read any novel , tak suke , buku bukit kepong pun tak habis bace seriously .
- bergayut kat tepon . hihi .

three ways to describe my personality ;

- talkative , aktif , ya sangat aktif .
- riang ria ceria ribena .
- hot-tempered , sometimes .

three people to tag ;

- dLa
- anith
- sesape je .

8 comments:

  1. rjin btol buat menatang nih,
    aku x pnh buat dan x pnh terpkr pon nk buat..
    haha

    ReplyDelete
  2. arezeam ; orang banyak tagged aku , saje je suke2 , hehehe :)

    ReplyDelete
  3. fezal ; kekadang mungkin :)

    ReplyDelete
  4. nice blog. keep up with the good work.

    ReplyDelete

kata