like this blog?

Thursday, December 17, 2009

rindu ;

ohh aku rindu
aku rindu siapakah?
engkau la yg aku rindui
masih tak pecaye?
pecaye laa aku rindu kau

ahhh rindu? jiwang?
gosip panas?
siape kah itu yg aku rindui?
haha aku rindu classmates aku DPA1D
& bakal naik ke DPA2D

haha bukan rindu sape sape ye
aku rindu kawan kawan aku kat kampus
taksabar nak balik kampus
susah senang semua bersama
satu kelas dah macam keluarga
lelaki perempuan sume same

*flashback ; once upon a time*

1. tiap kali lepas kelas, pergi lepak makan kat foodcourt. boleh kate hampir macam rombongan cik kiah sebab kelas kitorang paling ramai lepak situ.

2. pegi mane mane sume berjemaah, ulang BERJEMAAH. pergi ATM pun beramai berjemaah sampai line beratur panjang sebab kitorang, haha.

3. buat discussion kat library. penuh sampai satu meja panjang sume dalam 15 orang, belum lagi kire dgn classmates kat meja sebelah sume, bising. sampai kene tegur dgn senior kerek!

4. mase kelas multimedia sume dok online je tak dengar lecturer membebel kat depan. penah ponteng berjemaah. haha padan la aku dapat B+. shh diam diam. sume 1 kelas pakat same. haha. nasib baik sem seterusnye dah takde computer, takminat urghh.

5. penah stay up kat bilik study & memekak sekali sebab taksabar nak balik raye. time tu sume dah balik tinggal kitorang je ish ish. *kami memang suke memekak sampai selalu kene tegur haha. lepas tu sambil lepak bilik study kami suke melabur kat koperasi mahsuri. almaklum la dekat je dgn bilik study. untung tauke tu. hehe

6. time test & quiz suke duduk bahagian belakang sebab senang nak usha gelagat orang, haha. tapi tak tiru okay! kitorang sume budak baik, hehe. orang kate nak dapat ilham la.

7. member geng sume selalu buat keje gila. *biar lah rahsia. haha.

8. kalau lalu depan bilik classmates, selalu jerit name ahli bilik kuat kuat. *akma selalu buat ni. hehe.

9. selalu buli lecturer! haha jangan main main, ni paling best, & tak pernah dibuat dek orang. haha DPA1D rocks!

10. semua ahli KESATRIA NEGARA. & sem depan, secara rasmi kami semua sepakat menyambung menjadi ahli KESAT, haha.

banyak lagi nak cerita.
tapi penat pulak korang nak bace kan
dah la cite entah ape ape je
tapi tu la kenangan yg paling aku rindu

rindu korang la weh!
DPA1D sem July09
prinsip yang kami pegang
buat keje gila, result biar menggila, :)

14 comments:

  1. besh2.uni life mmg besh.hehe.
    nape maseh sambung kesat?
    rajen tol korg.

    aku?HBU. kite same lyaa. :(
    3 sem ouhh.

    ReplyDelete
  2. lya : hbu ape? small matter la syg ;)

    anith : sebab takde choice, DPA ade uniform & kelab debat , pengucapan , sume2 tu yg ade kaitan law kate kan, hampeh gila bosan!

    azim : abes tu nak rindu spe? haha

    ReplyDelete
  3. angkasa : shh diam diam haha :D

    ReplyDelete
  4. wee dah nak naik sem lah ade org tu,

    ReplyDelete
  5. nani, hang buat aku rindu tym sem 1 laa!
    hahahahaha :D
    hang stay KESAT! gler la.
    semangat btul. aku tukar kot.
    huhuhu (:
    tak sangka dh nk masuk sem 2 dh kita smua.
    cepat btul masa berlalu...

    ReplyDelete
  6. kin, hahaha tau takpeee ish ishh
    wey aku takde choice la koku tu
    terpakse masuk kesat haha

    ReplyDelete
  7. MAKEUP CLASS INFO :
    DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
    TIME: 10:30 AM-5:30 PM

    DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
    TIME: 10:30AM-5:30PM

    DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
    TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

    -MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
    -BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

    BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

    http://www.eyrarizal.com
    http://www.lovesaysitall.blogspot.com
    FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch

    ReplyDelete

kata