like this blog?

Thursday, December 9, 2010

stress


hey. stress tahu? tahu kenape? sebab result la. entah la. serious aku tak yakin. aku malas nak bukak student portal tu. confirm jem punye la. tak tipu. dari sakit jiwa tunggu. rase macam nak tunggu surat sampai rumah je. huhu T_T

rase macam sem 3 ni agak kelam kabut dan tak stabil. bukan aku tak belajar okay. habis aku belajar macam nak gila. stay up segala then lepas subuh baru tdo. HAHA ke cara aku tu yang salah eh? entah la. aku dah habis bace ulang2 sampai nak muntah dibuatnye. tapi masuk exam je macam blank terus. apesal aaa?

aku serious takut 3 paper killer ni. Law, Macroeconomics & Accounting. Ongoing mark dah la sikit je. Final macamane pulak. serious wei aku cuak tahap nak tercabut jantung ni. entah laa wei. aku just harap tak repeat je. tolong laa.
Ya Alla tolong la hambaMu yang lemah ini.

*taknak patah balik*

aku dah nekad dah. sem depan aku nak belajar betul2. takde study smart dah. study hard je. takde nak lepak2 dah. takde online. sebab tu aku dah request nak potong berukben. takkisah la aku susah payah pun menapak pegi cari line internet mase buat assignment nanti. sekurang2nye aku rase aku lagi menghargai erti kepayahan belajar. sekarang aku rase macam leka pulak bersenang lenang. adoii tolong laa bangun! -___-

untuk ayah & ummi. nanti redha la result camane eh. bukan mengharapkan yang teruk, tapi diri sendiri tahu kemampuan macamane hari tu. tapi dah cuba sedaya upaya dah. dah habis buruk renyuk buku tu ulang2 dok bace tapi entah laa. serious. ahh tension2. rase macam menghampakan semua orang. rase macam tak tau laa, down gle, rase tak berguna. apesal tah tahun 2010 ni jatuh bagaii. tolong laa 2011 bangun balik. huhu stress pressure tension. tolong laa jangan tambah lagi down ni haii. *padehal tak tengok lagi result*


dah la, lepas ni kena siap sedia kena marah ke kena bebel ke. dah sedar diri dah ni. huu :(

Ya Allah, luluskanlah semua paper Nurzati Hanani ni. Amin.

8 comments:

  1. hehe insyaallah u boleh buat babe. chaiyokkkk! hehe

    ReplyDelete
  2. urghh.takot jugak nani >.< best of luck,syggggg.jgn rasa down!tau tau.kau hebad!

    ReplyDelete
  3. ala, nani boleh lepas punya lah. insyaAllah. (:

    ReplyDelete
  4. ade 1 sbjek killer,
    16 org budak klas aku kene repeat..
    termsokla aku..
    haha

    ReplyDelete
  5. Allah tuh Maha Pemurah. Dia mesti tolong nani (:

    ReplyDelete
  6. Nice post!!
    Btw, this is one of the truly great blog :
    www.fdausamad.blogspot.com
    Check it out!!!
    Juz bace 4-5 entry, sure jadi ketagih. Im not kidding dude!!!

    ReplyDelete
  7. nice post!!
    juz nk invite baca blog sembang kencang : www.fdausamad.blogspot.com
    baca 4-5 entry confirm ketagih...
    blog brader nie serius awesome!!

    ReplyDelete

kata