like this blog?

Tuesday, December 7, 2010

menyesal tak sudah

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa menyesal gilaaaaaaaaaaaaaaa.

buruk sungguh rupa profile baru facebook ni. tu la sape suruh gatal2 nak tukar kan. amekkk kau. takdela, aku bukannye ape. saje nak tengok perubahan. tapi at last, takboleh tukar balik kat bentuk asal. konon2 kalau deactivate kejap boleh tukar balik. memang boleh pun, tapi 5 minit jela. haha serupa je takpayah deactivate. saje je facebook ni nak bagi lepas rindu kat profile lama. haih -___-

*serabut gila aku tengok*

untuk korang yang tak tukar lagi, aku suggest kan korang tukar sekarang! tukar jugak aku takkira. kata nak ade kemajuan kan? sekarang la masa untuk maju. ayuh rakan2 mari! haha saje nak jadi batu api. baru korang tau dan memahami camne perasaan orang meroyan menyesal macam aku ni. takat baca je, ape ade hal? hahaha :D

moral of the story ; biarkan orang ramai bagi komen then baru boleh upgrade. hehe :)

17 comments:

  1. kenape nani tak view dulu sblom tukar.
    ermm...takpe la babe nak buat mcm mana.
    benda dh jd kan.
    sabar jela kay.

    ReplyDelete
  2. kin ; dah view dah. tapi macam entah gatal pulak tangan ni. haha redha jela :D

    ReplyDelete
  3. hahahaha
    sabar2!
    sila buang fbook di dalam tong sampah!
    hehehe

    ReplyDelete
  4. ok je aku tgok profil bru 2..
    nnt lelame ok la..

    ReplyDelete
  5. abg umar ; haha sem depan nak deactivate dah :D

    farah ; sabar je hehe :)

    lya ; memang nasib baik abes laa agaga :p

    azim ; hehe bagus kau pemberi semangat :))

    ReplyDelete
  6. ili ; haha agak laaa kire memang nasib la ;)

    ReplyDelete
  7. same la..menyesal jugak...

    hei..i'm ur new follower..follow me back k..


    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/ilmu-baru.html

    ReplyDelete
  8. hehe.chillax nani.lama lama nnty ok laaaaaa.

    ReplyDelete
  9. hahahaha tak pasal laaa aku nak TUKAR ! :D

    ReplyDelete
  10. adie ; thanks, okay i will :)

    anith & chot ; haha kau tunggu nanti kau kene jugak akan dituka sendiri oleh fb wakaka :D

    ReplyDelete
  11. naz jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttt :D

    ReplyDelete
  12. Nice Post!!
    Btw,this is one of the truly great blog :
    www.fdausamad.blogspot.com
    Just baca 4-5 entry, sure jadi ketagih..
    Im not kidding dude!!!

    ReplyDelete

kata