like this blog?

Thursday, December 23, 2010

tag

okay ini tag pertama yang saya buat. padehal tag yang sebelum2 ni berjela2 aku tak penah buat pun. hehe maaf kawan2. selalu nak buat tapi lupe. yang ni sebab banyak mase terbuang, haha.

thanks to cik nurul for the tagged :)


1. i was born on 16th January 1991. okay ini penting sebab tu diletakkan first HAHA.

2. suka main2. terlalu kuat bermain sampai 2 semester jatuh teruk! =.=

3. dikelilingi kanak2 sentiasa apabila di rumah tetapi sangat garang! hihi.

4. seorang yang kuat nangis. hee.

5. suka keluar berjalan2 & hang out.

6. mempunyai tahap allergic di muka yang melampau.

7. sangat2 kuat makan. sape ajak makan, memang on!

8. cuti sem selalu dihabiskan dengan masak kek kat baking life fb. hee.

9. tak suke keluar malam, tapi keluar dari siang balik malam takpe. hihi.

10. suke tido dalam kereta *bosan*.

11. i love out door games, very much!

12. kuat berontak.

12. sekali dah emo, memang emo habis. haha.

13. if someone makes something huge that hurts me, i won't talk to him/her anymore.

14. i hate when i hate people.

14. i want to be a lawyer but i hate law! haha :D

15. i hate account but i do love maths.

16. suke cakap lepas, sampai kadang2 takperasan buat orang touching. huhu.

17. saya sayang semua orang yang sayang saya.

18. taksuke buat musuh, orang tak suke aku? lantak kau.

19. bukan jenis window shopping, nak beli barang, kena target dulu.

20. takpakai mekap dan taksuke pakai pun.

21. simple dan tak bergaya, pakai ikut suke asal sopan. cewah!

22. kuat pelupa. benda simple pun boleh tak ingat. ish2

23. suke surprise kan orang. hee.

24. suka cakap, buat bising, ketawa sampai orang rase annoying haha :D

25. saya suka diri saya, peduli ape orang kata ;p

people that have been tagged ; faraheleena, hazimdamanhuri, sakinahazahari, anithadiba, zulaikapuad, & semua laa ;)

5 comments:

  1. aku kene tag???
    kalo aku rajen la aku buat.
    haha

    ReplyDelete
  2. azim ; haha aku pun ikut rajin. :D

    ReplyDelete
  3. aku?alrite.InsyaAllah.nani,number 20.sepp sepp*tepuk tangan.HAHA

    ReplyDelete
  4. anith ; hehe offline :D

    frh ; hihi ;p

    ReplyDelete

kata