like this blog?

Thursday, September 15, 2011

The Memory Remains

Okay ada lagi 3 minggu aku nak habis diploma, ada lagi 3 minggu aku nak stay Kedah, ada lagi 3 minggu aku nak jumpa semua orang yang kat Kedah tu. Sebab lepas ni entah bila la nak jumpa pun kan. Haih.

Banyak gila kot kenangan. Rasa happy, sebab dah habis diploma, rasa sedih, sebab banyak gila kenangan kat situ. Macam2 orang aku jumpa, aku kenal. Ada yang sejak sekolah aku kenal then jumpa balik kat situ. Tapi, kalau diulang balik masa, aku taknak kot, tak sanggup dah, biar la semua jadi lipatan sejarah :') *ayat poyo :D*

Nak cerita, nanti la aku cerita, meh aku letak sikit gambar2 kenangan aku kat Kedah. Semua yang ada dalam gambar, semua yang pernah jadi part of my life. So lets pictures tell you everything ;)

PART 1






PART 2




PART 3




PART 4





PART 5




Okay nanti aku update lagi ye. Bye2 :'D 

3 comments:

  1. eh eh ada gambar kita lah disitu. terharu. haha #gedik :D

    ReplyDelete
  2. hana ; yup :)

    nurul ; mesti la kena ada. hehe saya kenal awak masa part 2 :D

    ReplyDelete

kata