like this blog?

Sunday, June 14, 2009

sape nak teman aku ni ? ;

TRANSFORMER 2 : REVENGE OF THE FALLEN
Release date : June 24, 2009

wey, ni movie yang aku nak tonton *ayat baku, haha.
lepas aku dah tengok movie TERMINATOR SALVATION.
yela detik2 nak enjoy sebelum daftar masuk U katekan, hehe.
memandangkan aku suke tengok cite2 suspense thriller.
best wey mencabar kepale minda aku, mane layan jiwang2 en bosan.

so aku nak offer ni, sape nak tengok transformer dengan aku ni ?
aku dah tade kawan la, semua kawan2 lepak aku sibuk.
mereka suda selamat sampai ke matrix, tinggal aku sorang.
so aku mengaharapkan belas kasihan korang.
tengok cite ni same2 dengan aku. ahaha :D

cepat2, inform kat aku as soon as possible.
24 haribulan ye, kat area KL / klang valley.
sape free tarikh ni ? 26 aku nak blahh.
pastu kite konvoiii aa kan okayy.
aku serius, tak kesian kat aku ke ? ;p



yang aku tau, arezeam, kau dah kate kat aku kan, cepat2 haha.

24 comments:

  1. nani, malangnya, kte tk suka tgk thriller movie, and 24 june tu skola la pulak. ahaha XD next time oke? heee.

    ReplyDelete
  2. dian ; ahaha takpe takpee ;p

    ReplyDelete
  3. akmal ; tak boleh akmal sekolah ahaha

    ReplyDelete
  4. nani ; akuh mawu follow.buleyh kah?sudikah?

    ReplyDelete
  5. anith ; buleh saje kau turun aa ahaha

    ReplyDelete
  6. naz ; boleh2, belanje gune duit naz ;p

    ReplyDelete
  7. si arezeam pun ajak aku tgk cte nihh.
    mari pergi! hihi :)

    ReplyDelete
  8. jom2,
    nani blanje kat AEON bukit tggi..

    ReplyDelete
  9. frhh ;

    jom2 ramai2 pegi, ahaha, lagipun belum penah berjumpe kankan :D

    ReplyDelete
  10. alaaaaaaaaaaa fina exam la, 26june bru last :(

    ReplyDelete
  11. tna ;

    alaaaaaaaaaaaaaaaa mau jumpe tna , pasni ntah bile ntah :'(

    ReplyDelete
  12. mai kita pakat pakat buat reunion AWAM 5!
    salah satu aktivitinya, tgk wayang bersama nani! cun?

    ReplyDelete
  13. yunx..

    masok 27 ni kan?

    wish a million luck!

    :))

    ReplyDelete
  14. saya saya ayoh datang ipoh haha

    ReplyDelete
  15. fezal ;

    yeahh fezal belanje :))

    ReplyDelete

kata