like this blog?

Saturday, December 4, 2010

saya suka lukis orang lidi

hari ni saya bosan. saya nak keluar tapi takde duit. dah pokai. tak sedar duit dah takde. haha takpela duduk jela rumah diam2 jadi anak dara sejati. mana tahu ada putera raja nak datang meminang ke kan? HAHA okay takde kena mengena. sudah la! jangan nak berangan. haih -__-

saya bosan2 saya belajar benda baru. ape tu? graffiti. best buat benda alah ni. macam kelakar. comel pun ada. amboi puji diri sendiri nampak? haha takdela, tu adik sedara saya yang cakap. "comelnya orang lidi ni!" (anis, 2010). haha ada gaya ala2 karangan BEL 311 tak? oh tidak jangan cakap. saya taktau BEL saya berapa kali ni. dah2 balik semula kepada tajuk asal graffiti okay.

saya cuba create kan untuk kawan saya cik Sakinah Azahari. tadaaa hasil dia ;

*sila klik kat gambar untuk tumbesaran yang sihat*


haha macamane hasil dia? okay tak? ni takde gerak2 la. taktau macamane nak post kat blog ni. sape yang dah tengok tu bernasib baik la ye. tahniah untuk yang berjaya view! agaga. oh ya, senang je buat menatang ni. lukis2 je macam korang lukis kat paint. saya takdela berbakat sangat so saya lukis orang lidi je. haha. lepas tu dah siap, send kat sape yang kita nak send. then dia akan gerak2 sendiri ala2 multimedia gitu. kelas kan? dulu masa part 1 saya belajar buat menatang ni jugak. tapi susahnya masyaAllah. yela nak gerakkan benda ni payah kot banyak steps. tapi kat facebook ni macam senang gila. alangkah bahagianya dulu subjek macam ni. haha sudah laa, dah lepas dengan jayanya pun. tapi part 3? erk! *offline*

okay selamat mencuba, anda pasti teruja :)

9 comments:

  1. nanti hari lahir i. i nak u lukis untuk i haha

    ReplyDelete
  2. nani punye trademark baru *offline* . HAHAHA

    ReplyDelete
  3. chot ; haha poyo je :D

    naz ; boleh2 pasti insyaAllah :) hehe

    anith ; tau takpe! :D

    ReplyDelete
  4. segan dah ni. hahaha ;D
    thank u again nani.
    chomely nani lukis mc org nya juga.
    hee~ <3 (:

    ReplyDelete
  5. mane ade org lukis graffiti org lidi..

    ReplyDelete
  6. kin ; hehe saje je suke2 thanks :D

    azim ; bia la sukati aku la style aku ;p

    ReplyDelete
  7. buat kat mane neh? dr facebook punye keh?
    ta pena nmpak pun wuwu. dah la menarik gile :))))

    ReplyDelete
  8. farah ; ha'ah kat fesbuk punye. try cari. best main hehe :D

    ReplyDelete

kata