like this blog?

Saturday, December 4, 2010

a romantic date

hari ni saya ada date. saya suka betul date dengan orang ni. masuk kali ni dah kali ke 3 saya date dengan dia. lagi 2 minggu dia dah cakap dia nak date dengan saya lagi. kalau boleh dia cakap datang awal sikit. sebab dia taknak saya tunggu lama macam tadi. tadi saya tunggu nak date dengan dia 2 jam tau! padahal habis bayar mahal untuk date ni. yela tempat private and confidential kan. haha. dah la lambat nak date, kena bebel dengan si dia pulak tu. saya dengar jela kan. apa yang dia cakap tu la yang terbaik untuk saya, sobs. lepas tu kan, date kali ni saya dapat hadiah lagi. adoii hadiah hari tu pun saya tak habis lagi nak kasi yang baru? takpela, saya tau dia sayang saya, jadi saya pun terima jela kan. huhu :D

lepas date tu kan saya kena marah dengan ummi saya. bukan sebab ummi saya tak bagi date dengan dia, siap bagi restu lagi tau! tapi yela, saya macam nak nangis je pegi date tadi. mahal sangat dah hampir seribu saya habiskan untuk date ni tapi hasil dia? bukan tak bersyukur okay. saya bersyukur sangat2 sebab dapat date yang terbaik dengan kekasih terbaik kononnya. tapi entah la. saya just rasa serba salah yang teramat sebab banyak habiskan duit parents saya. tu je. bukan sebab takpuas hati ke ape ke. just serba salah tahu? tahu tak? sebab duit yang banyak tu boleh buat pegi jalan2 ke, pegi makan2 ke. sobss. minta maaf ummi :(

*muka malu2 lepas date awww*

*dapat lagi hadiah daripada yang tersayang :D*

saya harap lepas bulan 12 ni dah tak date dengan dia lagi. saya takkan rindu kat dia dah. sebab dia dah bagi pengharapan kat saya. takpela kan, sabar jela. saya setia menanti masih ada sinar di kemudian hari. pasti ada! cuma kena banyak bersabar. yakin.

okay tu jela saya nak cerita pasal date saya. nanti awak boring pulak kan. asyik cerita yang sama je. alaaa date entah ape2. yela sape la saya kan? lalala. okay bye. :D

3 comments:

  1. entry kau paling gedik,nani. :D weel done!

    GET WELL SOON.

    ReplyDelete
  2. chot ; aku pun tak sukaaaa

    anith ; saje layan perasaan jap haha thanks babe

    ReplyDelete

kata