like this blog?

Sunday, January 30, 2011

no date

assalamualaikum semua! yihaa sekarang kebanyakan kita berada dalam mid term break kan? wah me loike! hehe :)

okay seperti semua sedia maklum, cuti hanya seminggu je. banyak jugak la undangan date dari rakan2 sekalian. aku memang nak pegi semua date tu. tapi, aku tak cukup masa. tambah2 aku ada banyak kerja nak selesaikan, lepas tu nak balik kampung 3 hari, tolak campur tolak campur memang tak sempat nak keluar dengan korang. huhu

aku harap korang semua faham. aku bukan sengaja taknak keluar, tapi masa tak mengizinkan. kalau jodoh kita panjang, insyaAllah kita jumpa lagi masa cuti sem akan datang ye kawan2. so siapkan duit kumpul dari sekarang, plan nak pergi mana, bila tarikhnya. so takdela clash dengan jadual2 korang yang lain. minta maaf semua.

tapi serious weh, aku rindu korang gila kot. lepak2 cerita pasal life masing2. merepek2 masuk air gaduh2 snap2 pictures segala. rindu okay. takde sape boleh ganti korang oh. kawan2 aku kat Kedah pun best jugak. semua best, masing2 ada keistimewaan sendiri. :(

haih, nak adil, mungkin aku tak payah keluar dengan sape2 kot. sebab aku taknak ada yang terasa. aku harap korang faham ye. aku sayang korang oh! mungkin kita takde masa nak jumpa sebab saje nak bagi kita rindu banyak2. kumpul duit banyak2 hahaha. rindu aku selalu tau. hehe :D

*sahabat dari sekolah, ni pun entah dapat jumpa ke tak :'(*

*geng piranha, rindu semua wei*

*azim, sorryyyyy. aku harap kau setia menanti hutang aku :(*

*rindu time ni, extreme gila*

okay la, take care everyone. much love, nani :)

5 comments:

  1. hahaha abg umar!! nasib baik abang umar senyum aritu. kalau tak, mau tuduh abang umar sombong. agaga :D

    ReplyDelete
  2. nseb aku tade assgnment time cuti,
    sume da setelkan sebelum cuti..
    tape2,
    aku tuntut utang kau laen kali..

    ReplyDelete
  3. azim ; hahaha gile best. aku banyak kot weii.

    thanks azim. ingat tau, setia2! hehehe :D

    ReplyDelete
  4. huhu jgn risau la nani, ade jodoh tepi jalan pon bole terserempak tau2.

    enjoy ur holiday :))

    ReplyDelete

kata